Kvaliteten GSM komunikator ProCon

  • GSM komunikator ProCon je visoko kvaliteten in napreden komunikacijski sistem, ki se ponaša s številnimi funkcijami in možnostmi. Gre za izdelek, ki vključuje kar pet vhodov, kar je en več kot njegov predhodnik. V komunikatorju se nahaja NO/NC relejski izhod, možnost razširitve izhodov 1+1 ali 1+3 ter GSM in/ali GPRS komunikacija. Poleg tega pa omogoča tudi posredovanje SMS in glasovnih sporočil na do 8 izbranih številk, kar je zelo uporabno za oddaljeno spremljanje in upravljanje naprav.

    Programiranje GSM komunikatorja ProCon je mogoče preko SMS sporočil ali preko PC-ja, kar omogoča enostavno in učinkovito upravljanje z napravo. Varnostna funkcija, kot je Contact ID sporočila v varnostne nadzorne centre, pa dodatno izboljša varnost in nadzor nad sistemom.

    GSM komunikator ProCon ponuja tudi možnost priključitve razširitvenih modulov, kar omogoča uporabnikom, da razširijo funkcionalnost sistema glede na svoje potrebe. Za še večjo zanesljivost in varnost pa je na voljo opcija nakupa back up baterije za ProCon GSM komunikator, prav tako pa je mogoče kupiti tudi ohišje za napravo.

    V kompletu za GSM komunikator ProCon je vključeno vezje in antena, kar omogoča enostavno in hitro namestitev naprave. Vsekakor gre za izdelek, ki bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike in zagotovil zanesljivost ter učinkovitost komunikacijskega sistema.

GSM komunikator ProCon

Cena: 138 EUR. 

V ceni ni vključen DDV.

 

prog_smsprog_proreadprog_androread

Pro GSM_oprema  – opis dodatne opreme za  ProCon komunikator KLIKNI !!

ProCon Navodila KLIKNI !!

Shematski prikaz uporabe:

ProCon GSM komunikator

 Prijava na prejemanje novic in akcij:
Leave a Reply

Verified by MonsterInsights