Izjava zasebnosti in Piškotki

Izjava o varovanju zasebnosti
Spletna stran je, za namen te izjave, pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu kjer se nahajate (v nadaljevanju: Spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v Spletno stran, je N Team d.o.o.

Ko brskate po Spletni strani, brskate anonimno.
Sledenje uporabe Spletne strani s strani anonimnih uporabnikov je namenjeno izključno analizi uporabe Spletne strani in ne omogoča vpogleda v osebne podatke posameznega uporabnika.
Kakršnikoli podatki, ki jih N Team d.o.o.. pridobi od oseb, prijavljenih v katero od storitev Spletne strani, so namenjeni izključno za rabo N Team d.o.o.., ter dejavnosti, ki jo izvaja. N Team d.o.o.., pridobljene osebne podatke varuje, obdeluje in uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).
Vaš spletni brskalnik namesti na vaš računalnik t.i. piškotke (majhen niz znakov), ki omogočajo shranjevanje posameznih podatkov. Ti podatki med drugim omogočajo hitrejšo in učinkovitejšo uporabo Spletne strani. Ti podatki ne zajemajo osebnih podatkov posameznega uporabnika. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku lahko piškotke onemogočite, vendar na ta način morda ne boste mogli uporabljati posameznih storitev Spletne strani.N Team d.o.o. pod nobenim pogojem ne prevzema nikakršne odgovornosti, ki bi jo povzročilo morebitno delovanje ali nedelovanje elektronskih naprav. Naprave niso namenjene v uporabi kot edino sredstvo od kateraga so odvisna življenja, preprečitev ali nastanek ali nenastanek kakršnekoli gospodarske škode.
Če imate dodatna vprašanja v zvezi s to izjavo ali z varovanjem vaših osebnih podatkov na Spletni strani, pošljite e-mail.

O piškotkih

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani oz. spletne trgovine in običajno vsebuje ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka ter vrednost – navadno naključno edinstveno število. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – Na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Spletne strani in spletne trgovine uporabljajo piškotke (tekstovne datoteke) za prilagojeno uporabniško izkušnjo in za analitično obdelavo informacij o obisku spletnega mesta. Prav tako jih uporabljajo za shranjevanje informacij, ki omogočijo prijavo in delovanje spletne košarice. Na spletnem mestu lahko piškotki izboljšajo uporabniško izkušnjo in s tem omogočijo, da si zapomni nastavitve uporabnika. To pomeni, da uporabnika ob ponovnem obisku spletne strani prepozna.

Začasni piškotki:

Začasni ali sejni piškotki se odstranijo iz računalnika, ko zaprete spletni brskalnik. Spletna mesta jih uporabljajo za shranjevanje začasnih informacij, na primer elementov v nakupovalnem vozičku. Ti piškotki so nujni za delovanje spletne strani.

Trajni ali shranjeni piškotki:

Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo shranjeni v računalniku tudi, ko zaprete spletni brskalnik. Spletne strani jih uporabljajo za shranjevanje informacij, na primer uporabniško ime in geslo, tako da se ni potrebno vpisati vsakič, ko obiščete spletno stran. Trajni piškotki imajo veljavnost od nekaj dni in tudi do več let.

Lastni piškotki:

Lastni piškotki so piškotki iz spletne strani, ki si jo ogledujete, in so lahko trajni ali začasni. Piškotke uporabljajo za shranjevanje informacij oziroma nastavitev, ki jih bodo lahko znova uporabila, ko naslednjič obiščete to spletno stran.

Drugi piškotki:

Drugi piškotki so shranjeni z oglasi iz drugih spletnih strani na spletni strani, ki si jo ogledujete. Spletne strani te piškotke uporabljajo za sledenje, oziroma za prilagojeno prikazovanje oglasov.

Kako lahko zavrnem in izbrišem piškotke?

Povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku:

Povezave:

N Team d.o.o.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights